Wie is Westhomes Consulting?

De N.V. Westhomes Consulting is een vastgoedbemiddelaar bij verkoop van onroerend goed met administratieve zetel in Wemmel en een commercieel contactpunt in Menen-Lauwe. Alhoewel haar activiteiten zich veelal in die beide regio's (het Kortrijkse & Moeskroen en Brussel & Vlaams-Brabant) ontplooien, is ze ook actief in andere regio's, tot in het buitenland toe.

De N.V. Westhomes Consulting is lid van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars en is verzekerd voor haar beroepsrisico's.
Het Kantoor onderschrijft de deontologische principes en verplichtingen die het beroep regelen.

 

Wat kan Westhomes Consulting voor u doen?

De N.V. Westhomes Consulting is een vastgoedbemiddelaar voor de verkoop van uw woning, appartement, bedrijfsgebouw, commercieel gebouw en regelt voor u:

  • de onafhankelijke expertise van uw woning, de nodige afspraken voor het opstellen van EPC- en elektriciteitskeuringen, de publiciteitsvoering, de afspraken tot bezoeken en de bezoeken zelf, de bemiddeling bij het opstellen van een 'compromis', de legale en fiscale aspecten van uw verkoop, de samenspraak met uw notaris, etc.
  • Vastgoedbemiddeling: hoe gaan we te werk? Van bij het intakegesprek zal u onze persoonlijke aanpak weten te appreciëren. Na een voorafgaande en vrijblijvende waardebepaling door een onafhankelijk expert in vastgoed, wordt een exclusieve opdracht tot bemiddeling opgesteld. Dit contract is heel transparant en volledig conform de vigerende wetgeving en deontologische eisen. Geen verkoop = geen kosten! De commerciële aanpak, de publiciteitsvoering, de afspraken voor bezoek ter plaatse worden vastgelegd na onderling overleg. Indien nodig geven we u gedegen fiscaal advies. We zorgen voor de volledige, professionele afhandeling van alle verplichtingen bij verkoop zoals het EPC-attest, de elektriciteitskeuring, etc. Westhomes Consulting begeleidt u tot bij de notaris.

© N.V. Westhomes Consulting - Tel (+32)0479.941.166 of (+32)0475.730.724 - Koning Albert 1 laan 3 - 1780 Wemmel - info@westhomes.be - Design by moof.be

Deel op Facebook Mail naar Printen